Календар със снимки “Статив”

25,00 лв.

Имате страхотен телефон, който прави уникални снимки? Направете от тях персонализиран календар за подарък на вашите близки. Темите са различни, снимки на децата и семейството, снимки от последната почивка, снимки на домашните любимци.  Зарадвайт..

Персонализиран календар “Закачалка”

34,00 лв.

Направете подарък на най-близките си хора като им подарите персонализиран календар със ваши снимки. Размера на календара е  300х350 мм състои се от 12 листа за всеки един месец и 1 лист корица. Календара е в комплект с уникална арт закачалк..

Календар със снимки “Кубче”

25,00 лв.

Поставка от дървено кубче с 13 листов календар. Календара е с размер 200х150 мм. Вие избирате снимките, а ние изработваме календара за вас. Този персонализиран календар със снимки ще бъде чудесен подарък за вашите близки и приятели. Детски снимки, сн..

Календар със снимки "Само тяло"

23,00 лв.

Този вариант е подходящ за всички с креативно мислене и обичащи сами да създават интересни продукти. Ние ще отпечатаме тялото за вашият персонализиран календар, а вие ще направите финалният завършек. Календара е с размер 200х150 мм. и се състои от 13..

Календар със снимки “Кубче” - ПРОМО ПАКЕТ

11,20 лв.

Съберете се с четирима приятеля и се възползвайте от нашето предложение "Комбинирай с приятели!" С този пакет имате възможност да поръчате четири вида календарчета (с различни снимки), които да разделите с приятели. Така всеки ще има персонализиран к..

Календар със снимки “Статив” - ПРОМО ПАКЕТ

11,20 лв.

Имате страхотен телефон, който прави уникални снимки имате и много приятели? Съберете се вие с още трима приятели и поръчайте четири вида персонализирани календарчета за вас и приятелите ви. Така ще се възползвате от най-добрата цена и няма нужда да ..

Персонализиран календар “Закачалка” - ПРОМО ПАКЕТ

17,20 лв.

Направете подарък на най-близките си хора като им подарите персонализиран календар със ваши снимки. Комбинирайте с четирима приятели и вземете четири вида календарчета с оптимална цена и количество, които да споделите с приятелите ви. Размера на кале..

Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)