-20%

Еднолистов календар със снимка

24,00 лв. 30,00 лв.

Еднолистовия стенен календар е отличен избор за всеки, който иска да зарадва семейството с личен подарък. Създайте уникален персонален календар. Това е лесен начин да бъдете оригинални и да зарадвате любимите хора с календар със снимки и лично послан..

Календар с кубче L – направи си сам

12,50 лв.

Създайте свой собствен уникален календар. Предлагаме ви лесен и забавен начин да зарадвате любим човек със изработен от вас календар. Развихрете се като направите колаж от снимки или нарисувайте нещо тематично или пък напишете посвещение за всеки..

Календар със снимки кубче L

11,90 лв.

13 листов календар съчетан с елегантна дървена поставка. Календарът е с размер 150х200 мм. Сами може да изберате снимките, а ние ще изработим и опаковаме Вашия уникален календар. Този персонализиран календар със снимки ще бъде чудесен подарък за ваши..

Календар със снимки кубче Long

11,90 лв.

13 листов хоризонтален календар съчетан с елегантна дървена поставка. Календарът е с размер 300х110 мм. Идеята и снимките от Вас, а ние ще изработим и опаковаме Вашия календар. Този персонализиран календар със снимки ще бъде чудесен подарък за вашите..

Календар със снимки кубче S

9,90 лв.

13 листов календар съчетан с малка дървена поставка. Сами може да изберете снимките, а ние ще изработим и опаковаме Вашия уникален календар. Този персонализиран календар е прекрасен подарък за вашите близки и приятели за Коледните празници. Детски,..

Календар със снимки - Статив

10,80 лв.

Имате страхотен телефон, който прави уникални снимки. Направете с тях персонализиран календар за подарък на вашите близки. Темите са различни, снимки на децата и семейството, снимки от последната почивка, снимки на домашните любимци.  Зарадвайте..

Персонализиран календар със спирала - Blue

14,90 лв.

Този мини пленер може да е се отпечата изцяло с ваши снимки, незабравими спомени и слънчеви усмивки на вашите най-близки и любими хора. Размера на календара е  300х220 мм. Състои се от 12 листа за всеки един месец и 1 лист корица. Има предвидено..

Персонализиран календар със спирала - Pink

14,90 лв.

Този мини пленер може да е се отпечата изцяло с ваши снимки, незабравими спомени и слънчеви усмивки на вашите най-близки и любими хора. Размера на календара е  300х220 мм. Състои се от 12 листа за всеки един месец и 1 лист корица. Има предвидено..

Персонализиран календар тяло - 110х300мм

8,90 лв.

Този календар е подходящ за всички с креативно мислене и обичащи сами да създават интересни подаръци. Ние ще отпечатаме тялото за вашия персонализиран календар, а вие ще направите финалния завършек и ще изберете подходящия начин за ползването му. Кал..

Персонализиран календар тяло - 150х200мм

8,90 лв.

Календарът е подходящ за хора с въображение, обичащи сами да създават неповторими неща. Ние ще отпечатаме тялото за вашия персонализиран календар, а от Вас са най-важните детайли.  Календарът е с размер 200х115 мм. и се състои от 13 листа. *за ..

Персонализиран календар тяло - 200х150мм

8,90 лв.

Календарът е подходящ за хора с въображение, обичащи сами да създават неповторими неща. Ние ще отпечатаме тялото за вашия персонализиран календар, а от Вас са най-важните детайли.  Календарът е с размер 200х115 мм. и се състои от 13 листа...

Персонализиран календар тяло - 300х110мм

8,90 лв.

Този календар е подходящ за всички с креативно мислене и обичащи сами да създават интересни подаръци. Ние ще отпечатаме тялото за вашия персонализиран календар, а вие ще направите финалния завършек и ще изберете подходящия начин за ползването м..

Показани са от 1 до 12 от 16 резултата (2 страници)