Не изхвърляй старият календар

Не изхвърляй старият календар

Ако сте поръчали персонализиран календар или обмисляте дали да си поръчате ние ще ви дадем  идея как да зарадвате любимите хора с нещо оригинално без повод.

Снимките от старият ви календар или тези от изминалите месеци, могат да се поставят в рамка и да се превърнат в страхотен подарък.

Твоят персонализиран календар има 12 страхотни снимки, които могат да се закачат на стената или да сложат на рафта в края на годината, а може и след края на всеки месец да имате по един страхотен спомен в рамка.


Толкова е лесно:

1. Избери подходящи рамки за любимите кадри от календара. Добре е да съобразите освен размера на рамките, така и мястото, на което ще бъдат закачени.2. Изрежете внимателно снимката, но преди това проверете още веднъж дали рамките са подходящи за вашият размер снимка.3. Разглобете рамката и поставете снимката в нея.4. Композицията от рамкираните снимки може да бъде най-различна като това зависи от размера на стената и стила на мястото, на което ще ги поставяте. Може да подредите рамките симетрично с еднакво отстояние между тях. Може да заложите и на по-свободен стил, тогава наредете рамките с различни отстояния по между им. За такъв вид свободни композиции са най-подходящи рамки с различни размери.5. В зависимост от стените закрепването на рамката е различно. 

  • - При тухлена стена монтирайте с тапицерски пирончета;
  • - При гипсокартонена стена закрепването може да стане със самонарезни винтчета;
  • - При бетонна стена препоръчваме да използвате дюбел.

6. Ако горните неща ви се струват сложни, може просто да подарите рамките със снимки на най-близките си хора.