Как да направим персонализиран календар за подарък

Как да направим персонализиран календар за подарък

Пазаруването за специален повод може да се окаже трудна задача. Ако сте като всички останали, понякога избора на перфектния подарък, който да бъде оценен и полезен за получателя е проблем. Тук е момента, в който персонализирания календар може да бъде добро решение.


Календарите са страхотни подаръци особено когато са персонализирани с ваши снимки и текстове. Щом осъзнаете колко страхотна е тази идея, следвайте стъпките по-долу за да направите вашият подарък с персонализиран календар перфектен.


Предлагаме ви няколко вида персонализирани календари, които може да разгледате в нашият сайт. Заложили сме на стилен и изчистен дизайн.


Ето и няколко идеи, за съдържанието на персонализираният ви календар:


Семейни снимки 

Снимки от ваканцията ви

Спортни снимки от състезанието на децата ви

Снимки от любими забележителности

Снимки от събития и годишнини

Снимки на домашните ви любимциБъдете креативни и измислете нещо забавно, което да включите в календара. Може да направите календара с нови снимки, или да прегледате и използвате по-старите снимки, които имате под ръка. 


Ако планирате да направите снимките за календара сами, има няколко неща, които да имате предвид. Не забравяйте, че календарите обикновено са по-широки, отколкото високи. Имате това предвид при правенето на снимки или при избора на снимки за календара. 


Възползвайте се от естествената светлина. Опитайте се да направите снимките на открито, на естествена светлина без да използвате светкавици. Облачното време е идеално за получаване на страхотни снимки, тъй като светлината от слънцето е разсеяна през облаците и елиминира резките сенки и ще ви осигури меко и равномерно осветление. Разбира се може винаги да редактирате снимките после, но равномерното осветление е едно от най-важните фактори за успешно редактирана снимка по-късно. 


Когато се опитвате да измислите креативна идея за подарък, персонализираните календари са номер едно! Хората, на които ги подарите ще могат да следят всички важни дати, като същевременно имат ежедневен спомен за вас.


Персонализираният календар с снимки е подарък за цялата година.