Стъпка по Стъпка: Как изработваме вашите календари

Стъпка по Стъпка: Как изработваме вашите календари

Ще ви разкажем през какви стъпки и процеси преминаваме, за да създадем вашият персонализиран календар. За нас е важен всеки един детайл и етап от вашата поръчка.


Стъпка 1: Поръчка

На този етап приемаме изпратената от вас поръчка. За да може да изработим вашият персонализиран календар, трябва в процеса на поръчката да прикачите архивен файл (с разширение .zip или .rar) с избраните от вас 13 бр. снимки за всеки месец и една снимка за корицата на вашият календар.  Ако желаете календарът ви да бъде персонализиран със специални за вас дати и събития, трябва да прикачите към поръчката и текстови файл с тези данни, които ние ще нанесем на календара ви.Стъпка 2: Потвърждение на поръчката

В тази стъпка ще се свържем с вас за потвърждение и уточнения преди да започнем работата по вашият календар. Ще прегледаме снимките, които сте ни изпратили дали са с нужното качество за печат. 

Необходимо време Стъпка 1 и 2: 1 ден


Стъпка 3: Разработка на вашият персонализиран календар

Ще подредим изпратените от вас снимки във формата на календар, който сте избрали. Ако е необходимо ще направим ретуш на снимките. Ще прегледаме контраста, остротата, фокуса и цветовете. После ще добавим вашите важни дати и събития в календара ви. След това ще ви изпратим проекта на календара за одобрение и потвърждение, за да пристъпим към изработка. 


Необходимо време Стъпка 3: 1 ден 


Стъпка 4: Отпечатване 

След като ни потвърдите календара, ще пристъпим към отпечатването му. 

Дигиталната офсетова машина HP Indigo 5500 гарантира висококачествен печат защото ние държим на качеството на твоя личен календар.Стъпка 5: Опаковане

Всеки поръчан от нас календар ще Ви бъде доставен в самостоятелна опакова (кутия) изработена специално за него. така вие получавате готов завършен подарък за Вас и вашите любими хора.


Необходимо време Стъпка 4 и 5: 2 дни 


Стъпка 6: Доставка

Това е последният етап, в който готовите календари ще бъдат доставени до вас, за да може да им се наслаждавате и подарявате на близки и приятели.