Обичате да майсторите? Осмелете се да бъдете нестандартни!

Обичате да майсторите? Осмелете се да бъдете нестандартни!

Обичате да майсторите? Искате да зарадвате близък човек с оригинален подарък? 
Ние ще ви подскажем как! Осмелете се да бъдете нестандартен!


Съботната разходка в градския парка или планиран поход в планината, а защо не разходка до баба и дядо на село. Това са различни начини да намерите паднали клони в подходящ размер и вид, за да направите уникална дървена поставка за 13 листов календар с незабравими спомени от всеки месец от изминалата година. 

Срежете под прав ъгъл клона от двете страни, като изберете предварително подходящата височина за вашата поставка. С шкурка можете да до загладите страните на мини пънчето за по-добър финиш. Направете прорез около 15-20мм навътре през цялата му ширина, така че да може да влязат листите на календара. Пънчето стана чудесно!

А защо да не направите и за вас един уникален комплект. Ако имате сестра със сигурност това е много подходящ подарък за нея. Ще ви трябва повече свободно време, но крайния резултат си заслужава. Подберете внимателно най-страхотните снимки за да сглобите календарите.


А сега можете да ни ги изпратите, чрез формата за поръчки и ние ще ги отпечатаме в избран от вас шаблон на календар.


Ако не сте много сръчни или просто не ви остава време, защото все пак да подбереш снимки за календар за мама, баба, за леля, за сестричката и най-добрата приятелка не е лесна задача, ние можем да ви помогнем като ви предложим готови решения.